Sunday, October 23, 2016

Hapuskan Derita Migrain Bersama Set Migrain Shaklee

Assalamualaikum,Hari ini terpanggil nak bercerita tentang migrain. Sakitnya apabila terkena serangan migrain. Hanya pesakitnya saja yang tahu bagaimana rasanya.Mengalaminya dapat dirasakan seperti satu penderitaan di sepanjang hari. Jika migrain ditahap kronik , deritanya sehinggakan berhari-hari menahan kesakitan.

Rasa kepala seperti mahu pecah dibuatnya. Terasa juga seperti batu menghempap dikepala. Kadangkala, terkena pancaran matahari pun boleh menyebabkan denyutannya semakin menjadi-jadi. Begitulah dapat dibayangkan, bagaimana sakitnya akibat serangan migrain.

Anda sering mengalaminya? Kebiasaannya doktor akan memberikan ubat tahan sakit. Untuk merawat migrain yang melanda tadi. Tapi itu hanyalah rawatan jangka pendek. Namun, Sampai bila harus mengamalkan ubat tahan sakit yang membawa kesan jangka masa panjang. Berapa lama lagi juga harus dibiarkan diri menderita akibat migrain.

Tak tahan lagi menderita kerana migrain. Kerap menelan ubat tahan sakit tetapi cuma bertahan buat sementara waktu. Ingin merawat migrain tanpa ubat-ubatan seperti "pain-killer" ataupun paracetamol. Adalah dicadangkan buat anda, adalah mengamalkan Set Migrain Shaklee


Diantara supplement yang terdapat di dalam set ini adalah B-Complex, Ostematrix dan Vitamin C Sustain Release.

B-Complex berfungsi
 • Menambahkan aliran darah ke otak - (dipercayai punca terjadinya migrain apabila bekalan oksigen kurang sampai ke otak)
 • Memastikan kesihatan fungsi saraf sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia
 • Mengurangkan masalah keletihan atau kelesuan
 • Mengurangkan masalah keletihan mata
 • Mampu menghalang daripada berulangnya sakit kepala dengan kerap


Ostematrix berfungsi 
 • Mengalakkan tidur dengan nyenyak
 • Membantu mengurangkan sakit kepala dan pitam 
 • Meningkatkan Transmisi darah ke otak
 • Mengandungi Magnesium yang dapat membantu menghalang pembuluh darah di kepala menjadi tegang
Vitamin C Sustain Release berfungsi
 • Mampu mengurangkan keresahan 
 • Mampu menghapuskan radikal bebas sebelum menyerang sel-sel badan
 • Meningkatkan sistem imun dan membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik.

Dan dibawakan bersama testimoni meraka yang telah pun berjaya mengatasi masalah migrain bersama supplement Shaklee.

Testimoni 1 : Alhamdulillah, migrain semakin berkurangan setelah mengamalkan Ostematrix & B-Complex dan ramai juga telah merasai perubahannya


Testimoni 2 :  Jika dahulu pastinya sebulan sekali wajib terkena migrain tetapi setelah mengamalkan ostematrix, migrain jarang -jarang muncul. Tiada lagi mengamalkan pengambilan ponstan. Bebas daripada migrain


Testimoni 3 : Sakit kepala sehingga menghantuk-hantukkan kepala sendiri. Disebabkan tak sanggup lagi menelan bahan-bahan kimia sebagai kaedah rawatan. Namun, setelah mengambil Ostematrix & Vivix. Sakit kepala kembali pulih dan keesokkanya boleh pergi kerja seperti biasa.


Alhamdulillah, feedback yang sangat positif daripada mereka yang telah pun mencuba Set Migrain Shaklee ini. Kita berusaha membendung daripada masalah migrain ini terus membelenggu. Usah hanya disebabkan migrain banyak aktiviti harian tergendala. Semoga anda terus bebas daripada migrain yang mampu menganggu aktiviti harian ini.

Ingin bebas daripada migrain. Dapatkan Set Migrain anda hari ini. Jangan biarkan derita migrain bersarang lama di kepala. 


Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan.
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews