Monday, October 10, 2016

Penawar Sakit Tekak Semulajadi

Assalamualaikum


Sakit tekak. Sememangnya sakit yang biasa kita alami. Rasa sakit untuk menelan. Kadang-kadang disebabkan sakit tekak ini menjadi punca kepada demam. 

Siapa yang tak pernah kena sakit tekak? Mesti anda pernah merasanya kan.  Tanpa mengira peringkat umur sakit tekak ini menyerang. Yang paling kesian, apabila anak-anak kita mengalami sakit tekak. Air liur kerap meleleh keluar.

Untuk pengetahuan, sakit tekak atau dikenali sebagai Pharyngitis yang disebabkan oleh radang tekak yang berpunca daripada jangkitan kuman.Jika tidak dirawat kuman ini boleh menjadi punca kepada demam dan selsema.

Apabila terkena serangan sakit tekak  ini. Menyebabkan susah hendak menelan walaupun perut sedang kelaparan.

Tanda-tanda yang bakal anda alami sebelum terjadinya sakit tekak ini adalah seperti sakit ketika menelan air liur, demam atau batuk, tekak kering, suara serak atau hilang kerana kuman telah pun sampai di bahagian peti suara.

Kebiasaannya, apabila mengalami sakit tekak ini, kita akan ke klinik untuk mendapatkan rawatan. Doktor pula akan memberikan ubat penahan sakit, ponstan bagi melegakan sakit tekak tersebut.

Setelah menelan ubat tahan sakit, tetapi masih belum pulih daripada serangan sakit tekak? Kerap sakit tekak? Tidak tahan dengan sakit tekak yang sering menimpa anda?Sedang tercari-cari Penawar Sakit Tekak Semulajadi yang berkesan. 

Set Sakit Tekak Shaklee ini adalah jawapannya. Ianya dibuat secara semulajadi dan berkesan. Melalui berbagai ujian klinikal dan kajian bagi membantu anda mendapatkan kesihatan yang baik kembali. 


Dengan cara meningkatkan sistem imun badan, Menghalang pembiakan kuman yang menjadi punca kepada sakit tekak dan memulihkan luka yang tedapat pada tekak dengan segera.

Hapuskanlah derita sakit tekak yang anda alami ini. Pilihlah rawatan semulajadi yang terbaik ini.Terbaik buat kesihatan diri anda. Kesihatan yang baik seharusnya menjadi milik anda. Usah dipandang remeh dengan serangan sakit tekak. Disebabkan hanya sakit tekak yang melarat, boleh menyebabkan anda demam yang melarat sehingga berminggu-minggu. Dan ini menyebabkan prestasi kesihatan merosot. Menyebabkan banyak kerja tertangguh dan tergendala.

Fikir-fikirkan dan renung-renungkan.

Ingin dapatkan Set Sakit Tekak Shaklee yang boleh diamalkan oleh sessi keluarga, boleh menghubungi saya bagi pembelian.

Sekian terima kasih, berjumpa lagi dientry akan datang
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews