Wednesday, October 26, 2016

Supplement Buat IbuAyah

Assalamualaikum,


Pagi ahad yang lepas, saya dikejutkan dengan berita pemergian ayah kawan baik saya.Memang terkejut bila mendengarnya.

Sebelum itu,sempat jugalah bertanyakan kepada kawan saya itu.Sakit apakah arwah ayahnya.Rupa-rupanya arwah menghidap kanser saluran pundi kencing. Cuma tidak pasti kanser ditahap tiga atapun empat.

Hajat dihati ingin berkunjung ziarah pada cuti Deepavali nanti.Nyata, tidak berkesempatan. Hanya doa dan bacaan surah Al-Fatihah mampu dikirimkan dari saya.

Disebabkan kisah di ataslah,membuatkan saya terpanggil untuk menaipkan entry ini.Mari kawan-kawan kita hadiah supplement buat ibuayah kita. 

Mungkin dengan cara ini membuatkan mereka bertambah sihat,cergas dan bertenaga. Siapa tahu, dengan izin Allah swt, dengan pemberian supplement ini, pulih dan bebas daripada ibuayah kita daripada sebarang penyakit.

Selain daripada perhatian dan kasih sayang.Kesihatan juga perlu dititik beratkan.Tanpa kesihatan yang baik pastinya ibu ayah kita tidak dapat menjalani kehidupan yang baik di dalam usia yang berbaki ini.

Bagi ibu ayah yang tidak mempunyai sebarang masalah Kesihatan.Boleh juga dibekalkan supplement harian.Supaya Kesihatan mereka bertambah baik dari masa ke semasa.

Antara supplement yang boleh dicadangkan adalah pengmbilan B-complex,Vitalea,Vitamin C,Omega Guard,Ostematrik & ESP.

Supplement harian buat IbuAyah supaya mereka kekal sihat dan cergas
Jika ibuayah yang mempunyai masalah Kesihatan seperti kencing manis.penyakit jantung,darah tinggi (tiga serangkai) dan berbagai jenis kronik yang menimpa.Boleh mengamalkan Vivix setiap hari.


Sekiranya ibu ayah mempunyai kolestrol yang tinggi. Dicadangkan pengambilan Omega Guard, Phytocol & OstematrixJika sakit lutut atau sendi menyerang ibuayah,membuatkan mereka payah untuk bergerak.Sangat sesuai untuk mereka amalkan kolegen,ostmatrix dan omega guard.Jika anda mempunyai bajet yang terhad,pemilihan supplement boleh diadjust mengikut bajet anda.

Tetapi,apalah sangat nilai duit untuk membeli supplement buat ibuayah,jika dibandingkan dengan jasa mereka memelihara,mendidik dan menjaga kita sehingga dewasa.

Sebelum terlewat.Marilah kita bersama-sama memelihara kesihatan ibuayah tersayang.


Sehingga bertemu lagi dientry akan datang.

Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan.
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews