Monday, October 17, 2016

Testimoni Penguna Vivix Yang Pulih Daripada Stroke

Assalamualaikum, 


Apabila terjadinya stroke membuatkan pesakit itu tidak boleh bergerak sebahagian atau lumpuh keseluruhan badan. Proses pemulihannya mengambil masa jika dibiarkan terlalu lama. Sebagai salah satu ikhtiar yang  adalah  boleh di amalkan adalah dengan pengambilan Vivix yang kaya dengan antioksidan bagi merawat stroke tadi.

Vivix yang kaya dengan anti-oksidan dan mampu merawat sehingga ke DNA. Termasuk membaiki semula saraf-saraf yang rosak akibat daripada serangan stroke. Boleh diamalkan juga bagi mencegah stroke terjadi. Terhasil daripada ramuan yang berkhasiat dan berkualiti. Sememangnya, didatangkan bagi membantu dan mencegah daripada terjadinya penyakit kronik seperti stroke.

Jom kita lihat testimoni mereka yang telah sembuh setelah mengamalkan Vivix.

Testimoni 1 : Pesakit kembali berjalan dengan mengamalkan VIVIX setiap hari. Ikhtiarkan dengan sesuatu yang terbaik dari segi kualiti & khasiatnya pastinya membuahkan hasil. Alhamdulillah, Allah yang Maha Penyembuh. dengan keizinannya. Pesakit ini sudah boleh berjalan semula

Testimoni Vivix - Penguna kembali berjalan setelah mengamalkan Vivix setiap hari

 Testimoni 2 : Boleh bergerak, bangun dan berjalan sendiri semula. Dengan pengunaan VIVIX selama 7 hari. Sememangnya rawatan awal mampu meningkatkan potensi penyembuhan. 

Testimoni Vivix 2 - Penguna boleh bergerak dan berjalan sendiri semula setelah mengamalkan Vivix

Testimoni 3 :  Di sebabkan kolestrol yang tinggi menjadi punca kepada stroke. Setelah mengunakan VIVIX, penguna nampak kelihatan lebih sihat dan cergas berbanding sebelumnya. Bonus daripada pengunaan VIVIX muka kelihatan nampak berseri dan muda.

Testimoni Vivix 3 - Penguna kelihatan lebih sihat & cergas . Bonusnya memperolehi kulit yang muda & berseri
Setelah kita lihat testimoni diatas, dapat kita simpulkan bahawasanya pengambilan Vivix mampu membantu pesakit stroke kembali pulih. Kita cuma ikhtiarkan yang terbaik. Berusaha sebaiknya. Bagi melihat mereka yang terkena serngan stroke ini kembali pulih. Berkat ikhtiar kita, keizinan daripada Allah swt. Pesakit kembali pulih dengan mengamalkan Vivix. 

Mencuba dengan produk yang terbaik seperti vivix pastinya hasil yang terbaik juga diperolehi.

Ingin mendapatkan sebotol Vivix bagi merawat stroke ataupun berbagai jenis penyakit lain, boleh menghubungi saya ditalian 017256 9166 bagi pembelian. Penghantaran ke seluruh Malaysia disediakan.

Berjumpa lagi dienrty akan datang. Salam Kesihatan yang baik buat anda.
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews