Mencegah dan Merawat Penyakit Kronik Bersama Vivix

BY icetanggo IN , , , No comments

Assalamualaikum,


Mencegah lebih baik daripada mengubati. Itulah ungkapan yang biasa kita dengar. Manakala, apabila sudah terkena penyakit kronik. Merawat dengan cara yang terbaik juga harus diambil perhatian.

Jadinya, bagaimanakah caranya untuk mencegah daripada terjadinya penyakit kronik ini. Dan seterusnya apakah kaedah terbaik bagi merawat penyakit kronik yang di hidapi?.

Bagi tujuan mencegah ataupun merawat penyakit kronik yang dialami. Dengan ini adalah disarankan pengambilan satu sudu Vivix setiap hari. Ianya merupakan hasil formulasi bahan-bahan yang terbaik daripada sumber-sumber yang terbaik.

 Ramuan yang terdapat di dalam vivix ini adalah hasil gabungan Anggur Muscadine, Elderbery, Lobak Ungu dan Polyganum Cuspidatum.Yang mana setiap satu ramuan ini mempunyai khasiat yang banyak bangi kesihatan tubuh.

Vivix ini berfungsi dengan memperbaiki sel-sel tubuh yang telah rosak. Sel-sel tubuh ini menjadi rosak kerana terdedah dengan pencemaran dan berbagai radikal bebas di persekitaran kita. Apabila sel-sel tubuh menjadi rosak, maka terdedahlah kita dengan berbagai penyakit kronik.Jadinya, sebab itulah pengambilan vivix ini dicadangkan buat anda yang ingin mencegah atau merawat penyakit daripada terjadinya penyakit kronik ini.

Vivix juga dikenali sebagai tonik ajaib yang mampu memperolehi tahap kesihatan yang optimum. Memiliki perbagai keistimewaan bagi membantu mendapatkan tahap kesihatan yang terbaik.

Vivix mampu melambatkan penuaan. menjadikan kulit lebih anjal, tegang dan berseri. Mengembalikan kereemajaan kulit.

Bagi pesakit kanser yang baru saja menjalani rawatan kimoterapi - pengambilan vivix ini mampu mengembalikan sel tubuh kepada asal serta memberi tenaga kepada pesakit.

Bagi pesakit kanser pula - pengambilan vivix mampu mencegah pertumbuhan sel kanser dan memulihkan sel-sel badan yang telah rosak

Bagi pesakit Diabetes - Memberikan fungsi kepada homon insulin untuk menurunkan kadar gula yang menjadi punca kepada Diabetes

Bagi pesakit Azheimer -  pengambilan Vivix ini mampu mencegah pembentukan plak pada saraf yang menjadi punca kepada penyakit tesebut

Bagi pesakit Jantung - Pengambilan vivix ini mampu mengurangkan keradangan dan serangan bagi penyakit jantung.


Jika disenaraikan sememangnya banyak manafaat diperolehi bagi mereka yang mengamalkan vivix ini. Pastinya kita berusaha mencegah dan merawat diri daripada terjadinya penyakit kronik.

 Kita berusaha dengan pengambilan 1 sudu vivix setiap hari. Dengan izin daripada Allah swt, dapat kita mencegah dan merawat penyakit kronik.Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan

0 Comments:

Post a Comment