Friday, November 11, 2016

Merancang Untuk Menambah Cahayamata Dengan Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikum,


" Sudah lama tidak kedengaran suara tangisan baby, di dalam rumah aku ini. Anak pun dah darjah empat.  Rezeki belum ada lagi untuk tambah anak lagi".Begitulah kata-kata daripada salah seorang kawan saya.

Niat dihatinya ingin menambahkan lagi bilangan cahaya mata. Tetapi masih belum lagi berhasil. Mungkin juga belum lagi ada rezeki kurniaan daripada Allah swt.

Banyakkan bersabar, berdoa dan berserah kepada Allah serta berusaha, berusaha, berusahalah sebaiknya bagi memperolehi cahayamata yang kedua.

Pastinya ramai diantara kita juga mengalami situasi untuk memiliki  dan menambahkan cahayamata. Namun rezeki masih belum berpihak kepada kita. Sebagai usaha bagi mendapatkan cahayamata.

 Anda boleh mengamalkan supplement khas untuk kesuburan suami dan isteri. Siapa tahu berkat dengan usaha anda ini. Dengan izin Allah jua, ianya membantu anda untuk mendapatkan cahayamata.


Dengan pengambilan supplement ini ianya akan meningkatkan tahap kesuburan dan sekaligus meingkatkan peluang untuk hamil. Setiap satu supplement ini , terdapat khasiatnya yang tersendiri bagi meningkatkan kesuburan suami dan isteri.

Apabila tahap kesuburan berada ditahap yang terbaik, maka peluang untuk mengandung itu adalah tinggi.

Pengambilan Set Kesuburan Shaklee ini juga membantu menyeimbangkan hormone wanita dan sekaligus memyeimbangkan sistem reproduktif wanita dan lelaki. Disamping itu, ianya mampu meningkatkan kebolehan seks lelaki dan meningkatkan kiraan sperma.

GLA & Khasiatnya - Menghasilkan cecair kesuburan yang boleh membantu sperma bertahan lama sehingga 5 hari di dalam tiup fallopio.

ESP & khasiatnya - Menghasilkan self yang sihat bagi memudahkan proses persenyawaan

Vitamin E & Khasiatnya - Mampu meningkatkan kesuburan sistem reproduktif lelaki.

Zink & Khasiatnya - Memberikan sperma lebih aktif menuju ke ovum.Membantu mengekalkan jumlah air mani.

Kesimpulannya, Jadikanlah pengambilan Set Kesuburan Shaklee sebagai usaha anda.Dan didoakan semoga anda berjaya didalam usaha menambahkan bilangan ahli keluarga. Kita berusaha sebaiknya.Allah juga perancang sesuatu yang terbaik buat kita.

Sehingga bertemu lagi dientry akan datang.
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews