Peluang Perniagaan Bersama Shaklee

BY icetanggo IN , , No comments

Assalamualaikum,


Jika disebut sahaja, soal ingin mememulakan perniagaan. Pastinya bermacam-macam persoalan yang timbul. Sehinggakan untuk menjawab berbagai persoalan tadi. Membuatkan kita kadangkala terhenti untuk menjalankan sesuatu perniagaan itu. Takut berhadapan dengan risiko.

Bimbang mengalami kerugian?
Bimbang jika jualan tidak laku?
dan bermacam-macam lagi kebimbangan yang timbul.

Bagi anda yang baru ingin memulakan perniagaan.  jangan dilayankan kebimbangan anda itu. Cuma perlu teruskan niat anda.  Bermulalah secara kecil-kecilan dan dan carilah perniagaan yang rendah risikonya. In sha Allah, jika betul cara anda menguruskan peniagaan tadi. Ianya akan berkembang dan maju.

Anda sedang mencari peluang perniagaan. Yang rendah risiko dan modalnya. Jawapannya adalah memulakan perniagaannya bersama Shaklee.

Mengapa anda harus Membina Perniagaan Bersama Shaklee?


  • Merupakan perniagaan yang flexible

 Anda mempunyai pilihan samada untuk menjalankannya secara offline ataupun online. Tiada paksaan buat anda. Sekiranya anda ingin maju, maka berusahalah. Kerana kejayaan itu tidak datang bergolek. Perniagaan online yang boleh diuruskan dimana saja, 24jam sehari, 7 hari seminggu tanpa henti.


  • Mudah diuruskan

Setiap ahli Shaklee yang berdaftar akan mempunyai password sendiri bagi pengunaan sistem online. Sebarang order atau pesanan boleh dibuat melalui sistem tersebut.Paling mudah, anda  boleh membuat pesanan terus melalui panggilan telefon. Pesanan yang dibuat hari ini, akan sampai ke tangan anda selewat-lewatnya di dalam tempoh 3 hari bekerja.


  • Produk yang sudahpun dikenali ramai

Sebut saja Shaklee. Pasti ramai yang sudah mengenalinya. Tidak kira usia. Sehinggakan nenek dikampung pun sudah mengenali Shaklee. Sebuah syarikat makanan kesihatan yang popular. Yang kaya dengan hasil kajian sebelum mengeluarkan sesuatu produk. Berserta produk yang berkualiti dan bermutu. Sekaligus, memberikan keyakinan kepada penguna.Bagaimana untuk Memulakan Peniagaan Bersama Shaklee?

Caranya mudah saja. Hanya perlu berdaftar sebagai Ahli Shaklee yang Sah.

Dengan cara

1) Mendaftar dengan RM80
2) Membuat pembelian produk bernilai RM650 - RM750 (200UV) - anda akan perolehi keahlian percuma
3) Pembelian 2 botol Vivix - Anda akan perolehi keahlian percuma
4) Pembelian 3 kotak Kolegen Shaklee - anda akan perolehi keahlian percuma

Sebaik saja anda mendaftar. Anda sudah boleh memulakan perniagaan bersama Shaklee. Sekiranya anda mendaftar dibawah team saya. Tunjuk ajar dan bimbingan akan diberikan. 

Segala teknik perniagaan offline ataupun online akan dipelajari. Bimbingan, panduan dan ilmu yang berkaitan akan diberikan secara eksklusif kepada anda yang serius ingin menjalankan perniagaan. Coaching secara online dan offline turut diberikan kepada anda.

Kos hidup yang semakin meningkat. Kenaikan gaji pula tidak seimbang dengan kenaikan kos hidup. Memerlukan kita keluar daripada zon selesa. Maka dengan itu, marilah memulakan dengan Shaklee. 
Langkah kejayaan anda bermula dengan tindakan yang anda ambil hari ini.

Tukarlah angan-angan anda kepada realiti.Faedah-faedah yang bakal anda perolehi.

Sejujurnya saya tidak menjanjikan bintang dan bulan buat anda. Sekiranya anda berusaha dengan gigih tanpa putus asa. Pastinya hasilnya adalah kejayaan buat diri anda sendiri. 

Bersama Shaklee, anda akan memperolehi

1) Untung Runcit - Hasil daripada jualan setiap produk
2) Bonus Bulanan yang tiada had - Yang akan dimasukkan terus ke dalam akaun anda pada setiap 15haribulan
3) Untung Prestasi
4) Bonus Kepimpinan
5) Bonus Tambahan
6) Insentif Coordinator
7) Insentif Istimewa
8) Insentif Perlancongan
9) Bonus Kereta yang dibayar secara tunai

Kesimpulannya untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee, hanya memerlukan usaha dan inisiatif daripada anda sendiri. Kejayaan terletak ditangan anda. Seperti anda menulis nilai cek ribuan ringgit buat diri sendiri. 

Untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee , 
Tanpa pengalaman yang diperlukan
Untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee, 
Tanpa Pelaburan puluhan ribu
Untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee, 
Tanpa Paksaan
Untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee, 
Tanpa Majikan 
Untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee, 
Tanpa Risiko Terhadap Pelanggan


Mulakan langkah kejayaan anda hari ini. Anda boleh menghubungi saya ditalian 0172569166. Bagi mendaftar keahlian Shaklee secara sah. Seterusnya bimbingan akan diberikan kepada anda untuk menjalankan perniagaan bersama Shaklee. Jumpa anda dipuncak kejayaan.

Sehingga bertemu lagi dientry akan datang.

0 Comments:

Post a Comment