Pencuci Botol Susu Yang Bebas Bahan Kimia

BY icetanggo IN , , , No comments

Assalamualaikum,


Setiap rumah yang mempunyai anak kecil, pastinya mempunyai botol susu. Botol susu ini boleh diibaratkan seperti rakan baik kepada mereka. Di perlukan botol susu ketika hendak tidur, selepas penat bermain dan juga ketika menonton TV.

Manakala ibu yang menyusukan anak pula. Juga memerlukan botol susu. Ianya dinamakan "Milk Storage". Tujuan botol ini digunakan adalah untuk menyimpan susu sebagai stok di dalam peti ais. Kadangkala, botol "Milk Storage" ini adalah lebih banyaknya kuantitinya daripada botol susu.

Bila sampai bab mencuci botol susu untuk anak kesayangan. Pencuci apakah yang anda gunakan?.

 Di sini saya ingin mencadangkan kepada anda mengunakan Hand Dish Wash. Sebagai pencuci botol susu anak anda. Hand Dish Wash ini merupakan pencuci botol susu yang bebas bahan kimia.

Digunakan betujuan untuk membuang segala daki-daki yang terdapat pada botol susu. Mampu juga menghilangkan kerak-kerak susu yang melekat pada puting susu. Di dalam masa yang sama, membersihkan kotoran-kotoran degil yang melekat pada botol susu tersebut.

Pengalaman saya, sejak mengunakan Hand Dish Wash ini. Sememangnya sangat-sangat berpuas hati. Hanya setitik pengunaan. Berbuih banyak. Mampu menghilang segala kerak-kerak susu yang melekat pada puting susu. Nampak seperti mengunakan puting susu yang baru. Dan botol susu pun kelihatan lebih bersih.

Sejak daripada pengunaan Hand Dish Wash ini, saya tidak pandang dah pencuci botol susu yang biasa yang terdapat di pasaran. Kerana dapat merasakan ianya lebih berbaloi dan berkesan.Lagipun harganya cuma RM28 sebotol.

Jika RM28 sebotol dan boleh digunakan sehingga 6 bulan pengunaan. Ini bermakna sehari hanya memerlukan beberapa sen sahaja untuk pengunaan Hand Dish Wash ini. Sememangnya Berbaloikan..

Anda boleh mencubanya. Dan lihatlah bagaimana betapa bersihnya botol susu anak anda selepas itu.

Dan yang paling utama sekali, ianya bebas bahan kimia dan selamat digunakan. 1 botol pengunaannya tahan sehingga 6 bulan pengunaan. Sememangnya berbaloi pada poket dan juga kesihatan. 

Hand Dish Wash Membersihkan Puting Susu Yang Berkerak. Hasilnya Kelihatan Seperti Baru


Mengapa Hand Dish Wash ini merupakan Pencuci Botol Susu Yang Bebas Bahan Kimia

Selamat Digunakan - Lembut pada tangan - tidak bertoksik - Hipoalergenik - pH seimbang - Tanpa bahan kimia yang berbahaya  

Berkesan - Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran - Hanya sedikit yang diperlukan untuk mencuci lebih banyak botol susu ataupun pinggan mangkuk - Terdapat buih sabun yang tahan lebih lama

Mesra Alam - Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa - biorosot - Tanpa fosfat - Botol yang boleh dikitar semula - Tanpa Bahan Pewarna -Selamat untuk sistem pembentungan dan septik

Kesimpulannya, sememangnya amat sukar membuat pilihan. Lebih-lebih lagi terdapat lambakan pencuci botol susu di pasaran. Tetapi jika di fikirakan tentang keselamatan dan kesihatan buat anak tersayang. Mungkin anda boleh mempertimbangkan pengunaan Hand Dish Wash ini sebagai pencuci botol susu anak anda. Pasti anda akan berpuas hati dengan prestasi Hand Dish Wash ini. Sehingga bertemu lagi dienty akan datang

0 Comments:

Post a Comment