Rawatan Kencing Manis Dengan Vivix

BY icetanggo IN , , , No comments

Assalamualaikum,


Vivix atau gelaran glamournya tonik ajaib ini sememangnya diminati ramai. Lebih-lebih lagi mereka yang menghidap penyakit kencing manis dan darah tinggi. Jangan tak percaya, mereka yang ingin kelihatan muda, cantik beseri juga boleh mengamalkan vivix.          

 Penyakit kencing manis, bukan nama yang asing lagi kita dengar. Setiap rumah pastinya ada seorang ahli yang menghidap penyakit ini. Penyakit yang berpunca daripada cara pemakanan yang tidak terkawal dan pengambilan gula yang berlebihan. 

Jika dibiarkan melarat, boleh menyebabkan rabun mata, kaki dipotong. Sebagai contoh apabila pesakit dipotong kakinya. Ini membuatkan mereka sukar untuk bergerak dan menjadikan ianya satu penderitaan kepada pesakit tersebut.    

 Dan lebih kronik kerana kencing manis, pesakit juga boleh terkena serangan jantung dan beberapa lagi penyakit kronik yang lain. Sehinggalah penyakit kencing manis ini menjadi punca utama kepada kematian.  sebelum penyakit kencing manis ini merebak dan menjadi lebih parah


 Bagi tujuan perubatan dan juga pencegahan. Vivix mempunyai peranan bagi membantu. 

Usahakanlah pengambilan vivix sebagai supplement tambahan seharian.  

Diantara khasiat yang terkandung di dalam sebotol vivix adalah "Asid Klorogenik" yang dipercayai dapat mengurangkan diabetes. Sekaligus  mampu mengurangkan selera makan. Apabila selera makan berkurangan, dapatlah mengurangkan pengambilan nasi yang tinggi kandungan gulanya. 

Di dalam sebotol vivix ini, sangat kaya dengan resveratrol yang berkhasiat. Menjadikan badan lebih bertenaga dan sihat. Yang memungkinkan pengamal vivix ini memperolehi umur yang panjang. 

Bagi pesakit kencing manis yang telah merebak ke bahagian mata. Dengan khasiat Elderberry yang terdapat didalam vivix dapat memperbaiki penglihatan yang berkurangan kerana serangan diabetes. 

Secara berterusan mengambil vivix setiap hari mampu meningkatkan sistem imun tubuh. Ianya merupakan perisai kepada  penyakit-penyakit ringan seperti demam,  selsema dan sebagainya.


 Kita cuma ikhtiarkan yang terbaik dengan membasmi diabetes ataupun kencing manis. Dengan pengambilan vivix yang merupakan fomula terhebat dan eksklusif dan pastinya memperolehi keputusan kesihatan yang menakjubkan. Ingin mambasmi dan mencegah kencing manis, amalkan vivix setiap hari.

Sehingga bertemu lagi dientry akan datang.

0 Comments:

Post a Comment