Wednesday, December 14, 2016

Kebaikan Alfafa Shaklee

Assalamualaikum,  • Anda ingin kurus, boleh amalkan pengambilan Alfafa Complex
  • Anda ingin membuang toksin di dalam badan, mengamalkan Alfafa Complex adalah jawapannya
  • Anda ingin hilangkan jerawat, boleh juga mengamalkan Alfafa Complex 
  • Anda ingin menghilangkan keputihan, boleh juga mengamalkan Alfafa Complex
  • Anda ingin membanyakkan susu ibu, pastinya dengan mengamalkan Alfafa Complex ini, ianya membantu untuk membanyakkan susu ibu
  • Anda mempunyai masalah keintiman, Alfafa Complex adalah solusinya. Ianya berperanan seperti kacip fatimah bagi wanita


Jika diringkaskan cerita, sememangnya Alfafa Complex ini mengandungi 1001 kebaikan dan juga khasiat. Bukan saja untuk wanita tetapi golongan lelaki juga boleh mengamalkannya. Namun, tidak digalakkan pengambilannya buat ibu yang sedang mengandung dan juga mempunyai darah tinggi.Alfafa Complex Shaklee ini telah dibangunkan oleh Dr Shaklee pada tahun 1950an lagi yang merupakan "Formula Shaklee Signature" pada ketika itu. 

Pokok Alfafa juga lebih dikenali sebagai "Raja Segala Tumbuhan". Merupakan tumbuhan yang kaya dengan nutrisi dan juga zat galian. Kandungan yang terdapat di dalamnya adalah protin, asid amino, klorofil, serat, 15 jenis zat galian, 10 jenis vitamin, 8 enzim dan Fitokimia.

Penghasilan Alfafa Complex ini, mengunakan pokok Alfafa ( Medicago Sativa) yang ditanam secara oganik di California dengan mengunakan baja yang bebas daripada bahan kimia.Daun-daun pokok Alfafa yang telah matang, akan dikeringkan secara semulajadi dengan udara sebelum ianya menjadi serbuk dan dicompresskan menjadi tablet. Dengan pengawalan mutu dan kualiti yang ketat. Maka, terhasillah tablet Alfafa.

 Dimana setiap tablet Alfafa Shaklee ini mengandungi 300mg Alfafa. Jika memakan 10 biji Alfafa Complex ini khasiatnya seperti meminum segelas susu .

Setelah berkenalan dengan Kebaikan dan Bagaimana Alfafa Complex ini dihasilkan. Marilah kita intai-intai pula testimoni penguna yang telah mengamalkan Alfafa Complex ini.

Testimoni 1: Keputihan menjadi kering dan tumit kaki tiada lagi pecah-pecah. 

Testimoni Alfafa Complex 1 - Keputihan

Testimoni 2 : Mengetatkan faraj dan membantu masalah keintiman

Tsetimoni Alfafa Complex 2 - Masalah keintiman

Testimoni 3 : Menghilangkan masalah Ekzema, resdung dan memekatkan lagi air mani bagi lelaki


Testimoni Alfafa 3 - Merawat masalah Ekzema, resdung dan memekakan air mani

Testimoni 4 - Menghilangkan bau badan 

Testimoni Alfafa 4 - Bebas bau badan
Begitulah sedikit sebanyak infomasi dan testimoni tentang Alfafa Complex ini. Bukan setakat boleh dimakan. Alfafa Shaklee ini juga boleh di gunakan sebagai scrub di muka. Untuk menjadikan kulit muka lebih licin dan berseri. 

Banyakkan manafaat jika mengamalkkannya. Merawat secara dalaman dan juga luaran. Jika diamalkan secara konsisten. Pastinya masalah yang dihadapi berkurangan. Bagi anda yang ingin mengatasi masalah berbagai masalah kesihatan dalaman. Bolehlah mengamalkan Alfafa Complex ini. In Sha Allah dengan izin Allah. Anda berjaya pulih sepenuhnya dengan mengamalkan Alfafa Complex ini.


Penafian: Semua penulisan/Testimoni yang terdapat di ruangan ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sekiranya pembaca mengalami masalah kesihatan adalah dinasihatkan mendapat nasihat daripada pakar perubatan
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews