Monday, December 12, 2016

Penapis Air Mudah Alih Yang Boleh Di Bawa Ke Mana Sahaja - Water Pitcher Shaklee

Assalamualaikum,



Jom! minum air bersih. Dimana-mana saja. Rasanya sedap setelah di tapis. Harganya pula tidak mencecah ribuan ringgit. Kos penyelenggaraannya juga, tidak memakan belanja yang besar.

Jom! Kita minum air bersih dimana-mana. Dengan mengunakan Water Pitcher Shaklee. Anda akan memperolehi air yang bersih. Malah, ianya boleh dibawa kemana-mana saja. Untuk dibawa ketika balik ke kampung, di bawa ketika bercuti, di bawa semasa berkelah. 

Apakah itu Water Pitcher Shaklee?

Ianya meupakan sistem penapisan air multipaten yang mengunakan teknologi terbaru. Dengan mengunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air dengan mengurangkan bahan pencemaran di dalam air seperti plumbum, merkuri dan berbagai bendasing sehingga 99%.

Dengan mengunakan karbon yang boleh diisi semula, Walaupun nampak kecil dan boleh dibawa kemana-mana. Pengunaan Water Pitcher ini berupaya menapis sehingga 303 liter air ataupun 80 gelen air bagi setiap penapisan.



Sememangnya banyak kelebihan Water Pitcher ini. 

Jika dari segi keselamatan, Ianya telah pun diiktiraf oleh Persatuan Air (Water Quality Association) kerana berjaya mengurangkan plumbum, klorin dan berbagai lagi bendasing lain.

Manakala dari segi kos pula. Sememangnya menjimatkan kerana ianya hanya memelukan penyelengaraan yang minimum. Tidak perlu memanggil Technician bagi penyelengaraan. Penyelengaraan boleh dilakukan sendiri.

Mempunyai alat gantian yang murah dan juga berpatutan. Harga yang tidak mencecah sehingga ratusan ringgit.Jika dikira, dianggarkan kos bagi mendapatkan air bersih dengan mengunakan Water Pitcher Shaklee adalah hanya RM 15 -RM16 sehari..( Murah dah tu, tak sampai puluhan ringgit pun)

Dari segi kualiti air yang telah ditapis pula. Air yang telah ditapis ini akan menghasilkan air yang lebih sedap rasanya. Bebas daripada rasa klorin. Bebas daripada bahan cemar yang terdapat di dalam air yang tidak kita nampak daripada pandangan mata

 Kadang-kadang selepas meminum air, kita akan rasa perit saja tekakkan. tetapi dengan meminum air tapisan daripada Water Pitcher ini, Rasa perit itu tidak ada sama sekali.

Dan paling BEST mengunakan Water Pitcher ini. Ianya boleh dibawa kemana-mana saja. Pengunaannya yang tidak terhad. Bentuknya seakan jag air. Memudahkan kita membawanya untuk pergi ke mana saja. Jadinya, peluang menikmati air bersih tanpa ragu-ragu boleh didapati dimana-mana saja.

Jom kita lihat, apakata mereka yang telah menguna dan meminum air tapisan Water Pitcher ini.

Apa kata Testimoni 1: 

Air dalam glass kanan tu direct dari paip pagi tadi pukul 6.30. Air dalam glass kiri diect dari paip tapi telah difilter oleh SHAKLEE SET CLEAN WATER PITCHER. Sebab tu lah sebelum ni tak nak minum air paip. Tengok kaler pun dah takut..Huhu tapi sekarang dah tak lagi. Minum air tak masak pun senang hati. Bagi kat Qaid pun laju dia minum..




Apakata Testimoni 2

 Senang giler hidup pakai Water Pitcher, Tidak membazirkan letrik, tidak payah  panggil servis nahal-mahal, nak tukar filter pun tak payah harapkan suami, Boleh buat sendiri. Rasa pun tak payau. Sedap. Boleh dibawa pergi jalan-jalan. Yang penting ,Murah dan berbaloi. Anak takde cirit-birit.


Begitulah kebaikan yang terdapat jika mengunakan Water Pitcher ini. Saya sememangnya amat mengemari air tapisan Water Pitcher ini. Sebab tidak ada rasa klorin. Tekak pun tidak terasa perit selepas meminumnya. Rasa selesa dan nyaman saja tekak nie serta boleh diminum terus tanpa ragu-ragu.

Jom! Minum Air bersih dengan Water Pitcher Shaklee. Air Bersih, Bebas dari pencemaran. Badan sihat, Keluarga sihat. Hidup sihat tanpa sebarang penyakit.


Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews