Tuesday, January 10, 2017

Pemecah Lemak Yang Selamat Di Makan & Semulajadi

Assalamualaikum,




Masih lagi bercerita tentang azam tahun baru. Biasalah selagi tak habis bulan Januari. Pastinya ada yang berazam pada tahun 2017 nie. Ingin kelihatan lansing dan kurus. Termasuklah saya sendiri. Tidaklah mahu kurus sangat. Tetapi kalau boleh, nak dapatkan berat badan yang ideal.

Begitulah hajatnya. Exercise sudah, kurangkan makan pun sudah. Tetapi, lemak masih tidak berganjak. Lebih-lebih lagi bahagian perut. Masih lagi menonjol. Degil sungguh lemak-lemak ini rupanya.

Di ketika inilah perlunya Lechitin. Please Lechitin ' Come to Mama". Tunjukkanlah khasiatmu. 

Marilah kita amalkan pengambilan Lechitin setiap hari. Tujuannya adalah untuk memecahkan lemak-lemak degil yang bertepek di badan. Lechitin ini merupakan pemecah lemak semulajadi yang selamat dimakan tanpa was-was.

Dengan mempunyai fungsi pemecah lemak dan mempercepatkan pembakaran lemak untuk mendapatkan kesan perlansingan yang seimbang.

Di dalam masa yang sama, Lechitin juga membantu memulihkan kesihatan hati dan menghalang daripada terjadinya darah tinggi. Serta mampu menghurai toksik di dalam usus. Sekaligus menjadi pelembut kepada najis. Lemak-lemak yang degil tadipun, akan keluar bersama najis.


Dengan konsisten mengamalkan Lechitin. Lemak-lemak degil di badan ini dapat di keluarrkan dan dihapuskan dengan selamat. Sekaligus, kita berjaya mencapai salah satu azam 2017 yang telah kita tuliskan tadi.

Badan menjadi ringan kerana sudah tiada lemak-lemak yang tidak diigini.

Sehingga bertemu lagi dientry akan datang.
Kongsikan:

Monday, January 09, 2017

8 Cara Sihat Seperti Rasullulah S.A.W

Assalamualaikum,


Kadangkala kita tercari-cari cara sihat bagaimana yang harus kita utamakan.Saya sendiri pun,sebenarnya tidak tahu dari mana hendak bermula.

Hajat dihati sememangnya ingin kekal sihat sehinggalah diakhir usia.Salah satu sebabnya nak lihat anak-anak membesar.Dan juga mudah untuk beribadat.Sekaligus,tidaklah bergantung pada sesiapa.

 Sekaligus tidak membebankan anak-anak ataupun insan-insan disekekitar.Begitulah hajatnya.

Oleh kerana itulah,saya menjebakkan diri dengan memakan supplement Shaklee ini.Biar sakit pun takde yang kronik.

Namun,kita cuma berusaha dan mencegah selebihnya ketentuan Allah.

Jadinya, ingin sihat sentiasa.Mari kita tengok cara Rasullulah S.A.W sihat.

1- Selalu Bangun Tidur Sebelum Subuh
2- Aktif Menjaga Kebersihan Diri
3- Tidak Makan Berlebihan
4- Gemar Berjalan Kaki
5- Tidak Menjadi Pemarah
6- Menjadi Seorang Yang Pemaaf
7- Tidak Per ah Iri Hati
8- Optimis Dan Tidak Berputus Asa

Itulah dia lapan point yang menjadi punca idola kita sihat sepanjang masa.Mari kita praktikkan bersama-sama.Disamping,kita mengamalkan sunnahNya.

Kita cuma mahukan yang terbaik buat diri dan insan disekeliling.

Sehingga berjumpa lagi dientry akan datang.
Kongsikan:

Sunday, January 08, 2017

Menghilangkan Kotoran Di Muka Bersama Make Up Removal Shaklee

Assalamualaikum,


Hujung minggu tiba lagi. Biasanya di hujung minggu inilah waktu yang sibuk bagi menghadiri jemputan kenduri. Setiap minggu dikatakan ada saja jemputan kenduri yang di terima. Jika tidak kenduri kahwin, kenduri rakan-rakan ibu atau ayah yang akan pergi menunaikan umrah. Paling tidak pun kenduri kesyukuran dan akikah anak kepada kawan-kawan sepejabat ataupun sewaktu sekolah dulu.

Mereka dah menjemput, rezeki nak makan lauk kenduri. Takkan mahu ditolak pula. Rugi pula rasanya.Lagipun apabila pergi kenduri dapatlah lagi merapatkan sirraturahim, hubungan kekeluargaan. Part yang paling best, apabila berjumpa kawan-kawan lama. Masa itulah segala bagai cerita keluar. Sehinggakan tidak sedar masa berlalu. 

Hujung minggu juga hari yang sibuk sebenarnya. Lebih-lebih lagi banyak aktiviti luar daripada rumah. Apabila sampai ke rumah semula. Muka sudahpun terasa sememeh, melekit dan berminyak. Tengok muka kat cermin. Nampak sememehnya dicampur dengan kepenatan.


Namun begitu, tidak dibiarkan begitu saja. Sebelum tidur. Ambil sedikit Make up Removal Shaklee. Tenyeh-tenyehkan kat muka secara pusaran.  Keluar segala kotoran, daki-daki yang melekat dekat muka. Rasa ringan sedikit kulit muka.

Selepas itu, kita cucikan pula muka dengan Pencuci Muka Nutriwhite. Picit sedikit saja, menghasilkan buih yang banyak. Satu tiub pencuci muka ini pengunaannya lebih sehingga enam bulan. Jenuh nak menghabiskannya. Jimat pun jimat.Sebabnya selagi tak habis takkan nak tukar yang baru.

Kemudian bilaskan dengan air yang bersih. Wah, lega rasanya.Kulit muka yang sememeh tadi terasa segar sekali. Terasa lembut saja. Tetiba saja hilang mengantuk disepanjang perjalanan tadi.


Dan disebabkan mata yang sudah hilang mengantuknya tadi. Maka terhasillah entri ini.

 Bagi anda yang tercari-cari Make up Removal yang menghilangkan segala kotoran diwajah berserta daki-daki degil. Memang direkemenkan dapatkan Make up Removal Shaklee ini. 

Bukan untuk golongan isteri saja boleh mengunakan Make up Removal Shaklee ini. Golongan Suami pun boleh memakainya. Lebih-lebih lagi gologan lelaki nie lagi banyak terdedah dengan habuk,debu dan segala bagai kotoran. Memang sesuai sangatlah gunakan Make up Removal ini.

Nak dijadikan cerita, ada kawan saya menghadiahkan suaminya Make up Removal & Pencuci Muka Nutriwhite ini. Setelah suaminya mengunakan Make Up Removal & Pencuci Muka Nutriwhite ini. Kulit suaminya menjadi bertambah cerah dan jerawat pun makin berkurangan. Dan diceritakan lagi, kawan saya rasa seperti menyesal sebab menghadiahkan suaminya dua produk hebat ini.

Macam-macamkan.  Anda pula bagaimana. Ingin mendapatkan Make up Removal Shaklee dan Pencuci Muka Nutriwhite ataupun rangkaian produk Shaklee yang lain. 

Boleh terus menghubungi saya. In Sha Allah, konsultasi terbaik buat anda akan diberikan.

Sehingga berjumpa lagi dientry akan datang.
Kongsikan:

Friday, January 06, 2017

Sihat dan Cantik Bersama Vivix

Assalamualaikum,


Setiap hari cantik dan sihat adalah diantara topik yang sering dibincangkan diantara saya dan rakan-rakan. Apabila usia mencecah 3 series dua perkara tadi menjadi keutamaan. 

Namun, yang utamanya adalah kesihatan. Dan kecantikan itu pula sebagai bonus. Awet muda pula sebagai bonus tambahan. Jika berjaya memperolehi pakej lengkap iaitu Sihat + Cantik + Awet Muda. Wah, sememangnya sangat-sangat bersyukur.

Pastinya apabila bertemu dengan wanita yang berusia tetapi masih kelihatan cantik dan awet muda,sudah tentulah perbagai soalan dan petua dicungkil dan dikorek. Seronok dan bersemangat nak dapatkan petua. Hajat dihati nak juga sihat dan cantik ketika berusia nanti.

Apabila dirisik-risik. Rupa -rupnya penguna dan peminat setia Vivix setelah 2 tahun.



Perasaan ingin mengetahui rahsia kekal muda dan.sihat ini membuatkan saya teruja. Sekaligus membuatkan saya terasa ingin mengamalkan VIVIX setiap hari.

Mengapa VIVIX? Kerana khasiat di dalamnya dan juga feedback positif daripada mereka yang mengamalkannya. Lebih-lebih lagi Vivix ini selamat diminum,halal dan telahpun menjalani ujian klinikal yang berjaya. Membuatkan boleh diminum untuk kesihatan tanpa was-was.



Dari segi ramuannya pula, Adalah daripada bahan-bahan yang berkhasiat, berkualiti dan bermutu tinggi. Di dalam setiap satu ramuan tersebut mengandungi khasiat terbaik buat kecantikan dan juga kesihatan.


Jadinya memang tiada kesilapan, jika mengambil keputusan untuk mengamalkan VIVIX setiap hari.

Bulan ini, January 2017 adalah Promosi Vivix. Setiap pembelian akan memperolehi penjimatan.


Kongsikan:

Thursday, January 05, 2017

Hilangkan Lingkaran Gelap Dibawah Mata Secara Selamat

Assalamualaikum,


Disebabkan kerap kali tidur lewat. menyebabkan dekat bawah mata ini terbentuknya lingkaran gelap Seakan mata panda.Sehinggakan ada kawan-kawan yang menegur.Ada juga yang agak-agak noty sehinggakan mengelarkan mata panda. "Budak mata panda" itulah gelarannya.

Pada permulaannya memang lucu.Namun apabila kerap sangat dipanggil sebegitu,kecil hati juga dibuatnya.

Tapi itu,bukannya kemahuan diri.Pastinya diri sendiri tidak mahu kelihatan seperti panda. Apatah lagi gelaran-gelaran yang tidak sedap di dengar.

Gabungan pengunaan Ovenight Renewal Whitening Cream & Enfuselle Eye Treatment menjadikan mata
kelihatan segar. Tiada lagi lebam di bawah mata

Namun, setelah menemui krim mata Shaklee. Produk yang sangat unik dan dihasilkan daripada bahan semulajadi.Menyegarkan mata yang letih.Sekaligus mengurangkan lingkaran gelap dibawah mata.Dan akhirnya menjadikan kontur mata kelihatan lebih cantik dan berseri.

Kini, mata menjadi cantik berseri.Tiada lagi mata seakan panda, Garis halus di sekitar mata pun turut serta hilang. Kulit pun menjadi cantik dan tegang.

Dan pula, tiada lagi gelaran lucu yang menghiris hati.Malah ada semakin ramai rakan-rakan mengunakan krim mata Shaklee ini.

Yang memberi gelaran pun turut sama, mengunakan Krim Mata Shaklee ini atau lebih dikenali sebagai Enfuselle Eye Treatment dan Overnight Renewal Whitening Krim.

Bagi anda di luar sana, Pastikan tidak menunggu sehingga mempunyai lingkaran mata gelap seperti mata panda.Cubalah Eye Treatment ini sekarang juga.

Anda pasti mengemari dan jatuh cinta dengan kesan yang diperolehi.


Kongsikan:

Wednesday, January 04, 2017

Promosi Januari 2017 - Super Duper Ohsem

Assalamualaikum,

Berakhir sudah 2016. Sudahpun melangkah masuk 2017. Kebiasaannya di awal tahun begini. Ramai yang sedang merangka azam sepanjang tahun. Apa yang perlu dicapai di pengakihran 2017 nanti. Jadinya, bagaimana dengan azam anda pada tahun 2017 ini.

Apakah perkara yang perlu difokuskan sepanjang 2017 ini. Renung-renungkanlah sejenak yea.

Kita tinggalkan sekejap cerita tentang azam baru. Di sini saya ingin war -warkan promosi Shaklee yang Super Duper Ohsem pada bulan ini.

Promosinya adalah.

Pilihan 1 - Sekiranya anda membuat pembelian setanyak 100 UV, Anda layak membeli Shakler Shaklee 600ml



Pilihan 2 - Sekiranya anda membuat pembelian 150UV, Anda layak membeli Shaker Shaklee 600ml @ Caratomax (beli 1 percuma 1) @ satu stackmulti dispenser @ Kedua-duanya sekali (Caratomax + Multi Stack Dispenser)

Pilihan 3 - Sekiranya anda membuat pembelian sebanyak 250 UV. Anda layak mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA + Penghantaran Percuma + Bonus bulanan + Anda layak membeli Shaker Shaklee 600ml @ Caratomax (beli 1 percuma 1) @ satu stackmulti dispenser @ Kedua-duanya sekali (Caratomax + Multi Stack Dispenser)



Menarikkan..

Di samping itu promosi produk yang hebat lagi terbaik untuk kesihatan juga menanti anda.

Dengan membeli 2 botol Vivix, akan memperolehi 5% diskaun. Sekaligus melayakkan anda untuk memiliki Pilihan 3.

ataupun

Dengan membeli 6 botol Vivix,akan memperolehi 1 botol Vivix secara percuma. Sekaligus melayakkan anda untuk memiliki pilihan 3.



Sangat Ohsem.. Sangat Menarik, Rasa rugi jika terlepas peluang keemasan ini.

 Lebih-lebih lagi sekarang ni promosi Vivix yang banyak khasiat untuk kesihatan. 

Siapa yang sepatutnya mendapatkan Vivix ini.

Mereka yang mempunyai kolestrol yang tinggi, Darah tinggi , Kencing Manis, 
Baru menjalani pembedahan, 
Yang ingin kelihatan awet muda, Yang ingin menghilangkan jerawat
Mereka yang sedang berdiet, Mereka yang menjaga kesihatan tubuh. Dipendekkan cerita, Vivix ini amat-amatlah sesuai buat mereka yang ingin menjaga kesihatan diri.

Oleh itu, Promosi Januari 2017 ini, tidak  harus dilupakan begitu saja.Kita mesti ambil peluang demi menjaga kesihatan diri, 

Maka dengan itu, janganlah kita ketinggalan untuk mendapatkan promosi yang SUPER DUPER OHSEM ini.


Kongsikan:

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews