Tuesday, January 10, 2017

Pemecah Lemak Yang Selamat Di Makan & Semulajadi

Assalamualaikum,
Masih lagi bercerita tentang azam tahun baru. Biasalah selagi tak habis bulan Januari. Pastinya ada yang berazam pada tahun 2017 nie. Ingin kelihatan lansing dan kurus. Termasuklah saya sendiri. Tidaklah mahu kurus sangat. Tetapi kalau boleh, nak dapatkan berat badan yang ideal.

Begitulah hajatnya. Exercise sudah, kurangkan makan pun sudah. Tetapi, lemak masih tidak berganjak. Lebih-lebih lagi bahagian perut. Masih lagi menonjol. Degil sungguh lemak-lemak ini rupanya.

Di ketika inilah perlunya Lechitin. Please Lechitin ' Come to Mama". Tunjukkanlah khasiatmu. 

Marilah kita amalkan pengambilan Lechitin setiap hari. Tujuannya adalah untuk memecahkan lemak-lemak degil yang bertepek di badan. Lechitin ini merupakan pemecah lemak semulajadi yang selamat dimakan tanpa was-was.

Dengan mempunyai fungsi pemecah lemak dan mempercepatkan pembakaran lemak untuk mendapatkan kesan perlansingan yang seimbang.

Di dalam masa yang sama, Lechitin juga membantu memulihkan kesihatan hati dan menghalang daripada terjadinya darah tinggi. Serta mampu menghurai toksik di dalam usus. Sekaligus menjadi pelembut kepada najis. Lemak-lemak yang degil tadipun, akan keluar bersama najis.


Dengan konsisten mengamalkan Lechitin. Lemak-lemak degil di badan ini dapat di keluarrkan dan dihapuskan dengan selamat. Sekaligus, kita berjaya mencapai salah satu azam 2017 yang telah kita tuliskan tadi.

Badan menjadi ringan kerana sudah tiada lemak-lemak yang tidak diigini.

Sehingga bertemu lagi dientry akan datang.
Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews