Tuesday, February 27, 2018

Supplement Untuk Tulang Bagi Yang Mereka Tidak Mengemari SusuSendi-sendi manusia terdiri daripada tulang. Tanpa tulang yang tumbuh dengan sempurna akan menimbulkan kecacatan atau ketidakseimbangan pada badan.

Manakala, semakin hari usia semakin bertambah. Membuatkan tulang semakin menipis dan rapuh. Jika dibiarkan akan menjadi punca kepada Osteoporosis.

Apabila tulang menjadi rapuh membuatkan tulang menjadi lebih mudah retak dan juga patah. Bagi memastikan tulang tidak mudah rapuh ataupun patah. Keadaan tulang itu haruslah padat dengan dan tumpat dengan kalsium dan juga fosforus.

Tetapi bagaimana untuk mendapatkan tulang yang padat dengan kalsium, sedangkan saya tidak meminum susu? Lantas, dapat mengelakkan daripada terkenanya Osteoporosis.

Usah bimbang, usah khuatir. Kita ikhtiarkan dengan pengambilan supplement yang semulajadi, berkesan dan selamat diamalkan setiap hari. Dan pastinya mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia

Di dalam set produk rangkaian Shaklee ini terdapat supplement yang boleh membantu anda untuk menguatkan tulang bagi mengelakkan daripada terjadinya tulang yang rapuh, mudah patah mahupun Osteoporosis.

Supplement Shaklee Untuk Tulang Bagi Yang Tidak Mengemari Susu

Vivix 


Kandungan Vivix yang kaya dengan antioksidan berupaya membaiki sel-sel tubuh sehingga ke peringkat DNA. Sebagai tambahan, berperanan sebagai pengahalang kepada radikal bebas untuk merosakkan sel-sel tubuh.

Kaya dengan Resveratrol sekaligus mampu menjaga kesihatan jantung, otak dan sistem imun. 

Sekaligus meningkatkan kesihatan sendi.


ESP


Merupakan sumber protein yang baik untuk tubuh secara keseluruhannya. Mengandungi asid amino penting yang perlu bagi keperluan perbagai organ manusia termasuk tulang.

Berperanan membantu pembentukan tulang. Memperbaiki sel-sel badan dan mengantikan sel-sel tulang yang telah rosak.

Ostematrix
Merupakan sumber kalsium yang lengkap mengandungi Magnesium, Vitamin D, Boron, Kopper dan Zinc

Mengandungi vitamin D yang mampu menyerap kalsium secara optimum ke dalam darah dan tulang. Kalsium dan magnesium di dalam ostematrix pula berperanan mengekalkan dang memguatkan lagi kesihatan tulang.

Minyak Ikan Omega Guard 
Mengandungi Lemak Omega 3 yang berperanan meningkatkan ketahanan tulang. Mampu memelihara pergerakan sendi yang membuatkan pergerakan sendi menjadi lebih lancar.

Sebagai tambahan, ia membantu memelihara funsi-fungsi sendi dengan lebih efectif. Bertindak sebagai pelincir dan membekalkal kolegen yang baik buat sendi-sendi dan pergerakan tulang,

Bagi pesakit gout, supplement ini membantu mengawal keradangan dengan lebih baik.

Pengunaan 4 supplement diatas iaitu Vivix, ESP, Ostematrix dan Minyak Ikan Omega Guard adalah digalakkan buat anda. Namun, anda masih boleh memilih supplement yang sesuai untuk memenuhi keperluan nutrisi tubuh badan anda.

Supplement ini juga sesuai bagi mereka yang mengalami patah tulang atau keretakan tulang semasa kemalangan jalan raya ataupun jatuh.

Anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada keluarga besar kami sebagai pengedar Shaklee?

Dengan berlatar belakang syarikat yang KUKUH, Bersama kualiti Produk yang terjamin, berkesan dan selamat digunakan. Permintaan produk yang cukup tinggi serta pulangan yang berbaloi seperti untung runcit, bonus bulanan, percutian dan juga konvensyen tahunan. 

Saya memerlukan anda sebagai pengedar yang berada di seluruh negara termasuk Sabah dan Serawak. Termasuk juga negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada keluarga besar Shaklee kami, boleh hubungi saya ditalian 017-2569166. Kehadiran dan penglibatan anda amat kami alu-alukan.

Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews