Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

BY icetanggo IN , , , , No commentsMenjadi ahli Shaklee yang sah.. Jom daftar sekarang. Banyak manafaat yang diperolehi. Tak perlu lagi tanya sana-sini tentang harga vitamin harian. Sebaik saja mendaftar sebagai ahli. Terus saja melayakkan anda mendapat harga ahli yang lebih murah daripada harga pasaaran.

Boleh jimatkan duit poket. Kenapa nak beli dengan harga pasaran sedangkan harga ahli yang lebih murah mampu anda miliki.

Selain dapat berjimat.. Boleh juga membantu mereka yang disekeliling kita menjadi lebih sihat. 

Contohnya, dapat memberikan mak ayah di kampung bekalan vitamin yang baik lagi bermutu, berkesan dan selamat digunakan buat mereka. Apabila dapat memberikan mereka bekalan vitamin yang baik dan berkualiti. Dapatlah sedikit sebanyak kita membantu mak dan ayah memelihara kesihatan mereka.

Pemberian vitamin pun pada setiap bulan juga salah satu cara membalas jasa baik mereka yang telah membesarkan kita juga selama ini. Cara kita berbakti kepada mereka dengan menjaga kesihatan mereka.. Bestkan, apabila mak ayah kita sentiasa sihat dan bertenaga di dalam menghabiskan hari-hari tua mereka.

Banyak lagi sebenarnya kelebihan menjadi ahli Shaklee ini.. Syarikat Shaklee sudah lama bertapak di Malaysia. Sebut saja Shaklee. Pasti ramai yang mengenalinya. Bukan kerana kontroversi. Tetapi kerana keberkesanan produk setelah mengamalkkanya dan ianya selamat digunakan.Pernah satu ketika, jiran saya memberitahu. Ayahnya mengamalkan Shaklee sejak berbelas-belas tahun. Tanpa culas. Dan hasilnya, asbab mengamalkan vitamin Shaklee.

 Kini, walaupun ayahnya diusia emas iaitu 70 tahun, masih tegap berdiri, bebas kencing manis dan darah tinggi. dan masih lagi aktif berkebun dan juga pergi ke surau atau masjid menghadiri kuliah dan ceramah-ceramah agama..

Semuanya dengan izin Allah, asbab mengamalkan Shaklee dan gaya hidup sihat. Kesannya sehingga ke usia emas.

Sihat dihari tua. Rasanya inilah impian kebanyakan orang. Apakata, daftar ahli Shaklee hari ini dan amalkan vitamin Shaklee juga mulai hari ini. Boleh jadi, asbab mengamalkan vitamin Shaklee ditambah dengan gaya hidup yang sihat. Kita juga boleh sihat, segar, bertenaga dan tiada penyakit yang kronik mendekati kita.

Kita berusaha dan berikhtiar selagi boleh....Di sini, saya ringkaskan Kelebihan menjadi ahli Shaklee buat bacaan anda. Jika berminat boleh hubungi saya yea. Kita bersama-sama menjaga kesihatan diri dan bersama-sama berjaya di dalam peniagaan Shaklee ini.

1) Sebagai ahli Shaklee pastinya dapat menikmati kehebatan produk dan sentiasa sihat


2) Mengunakan produk Shaklee dengan mendapat pulangan semula wang anda


3) Memiliki ruang dan peluang menjana pendapatan sampingan melalui produk Shaklee yang sentiasa mempunyai permintaan yang tinggi

4) Dapat membantu ahli keluarga, saudara mara terdekat yang ingin membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan anda pula berpeluang mendapat bonus dengan (UV) point anda.

5) Bersama-sama kita membina empayar perniagaan Shaklee. Peluang untuk menjana PENDAPATAN BULANAN dan EXTRA INCOME TANPA HAD .Tunjuk ajar seperti penulisan blog, copywriting, teknik marketing dan story telling akan diajarkan .

6) Tiada paksaan di dalam perniagaan Shaklee. Tiddak perlu maintain UV (point) sekiranya pembelian vitamin untuk kegunaan sendiri dan keluarga 

7)Tidak perlu simpan stock yang bertimbun-timbun didalam almari rumah kerana produk Shaklee mempunyai sistem Order Online dan barang akan di pos kepada pelanggan Shaklee ke seluruh Malaysia.

8) Dapat MEMBANTU ramai orang termasuk ahli keluarga dan diri sendiri supaya lebih sihat9) Dapat menikmati percutian bertaraf LIMA BINTANG besama duit poket yang ditaja sepenuh oleh  Shaklee sekiranya layak melepasi point-point tertentu

10) Ansuran Bayaran kereta bulanan yang dibayar oleh Shaklee sekiranya layak melepasi point-point tertentu.. 
Banyak dan banyak lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee ini. Ramai yang sudah merasai dan menikmati kelebihan menjadi ahli Shaklee ini.

Sekarang, tiba giliran anda pula untuk menjadi ahli Shaklee yang sah. Tak perlu tunggu lama-lama. Peluang terbuka buat anda yang berminat..

Jom... Daftar sekarang..


0 Comments:

Post a Comment