Saturday, March 31, 2018

Mengekalkan Kelembapan Kulit Bersama GLA ComplexGLA Complex adalah jawapan kepada kulit yang cantik dan berseri. Merupakan asid lemak omega 6 penting yang digunakan oleh badan untuk menghasilakan prostaglandin iaitu bahan yang membantu tubuh mengawal berbagai fungsi tubuh, termasuklah kesihatan kulit.

GLA adalah Asid Gama-Linolenik yang merupakan sebahagian daripada lipid kulit untuk kulit kekal sihat. Ia juga digelar sebagai asid lemak untuk Awet Muda.

Keistimewaan GLA ini ianya diekstrak daripada minyak Bunga Borage yang asli dan mempunyai kepekatan GLA yang tinggi (17%-25%)

Diformulasi khas dengan gabungan GLA, minyak Bunga Matahari, sumber lain Omega 6 dan Vitamin EMerupakan nutrisi yang penting bagi sel kulit untuk kekal lembap dan kuat serta meningkatkan keupayaan fungsi kulit. Selain menjadi agen untuk awet muda, ia juga dapat membantu

  • Mengurangkan kegatalan (iritasi) dan kulit yang bersisik
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Melawan keradangan
  • Menjadikan kulit kelihatan berseri.


Opps.Kebaikan GLA Complex ini bukan setakat  saja untuk kulit. Banyak lagi kelebihan dan manafaat GLA Complex ini jika diamalkan. Khasnya untuk kestabilan hormone di dalam badan. Apabila hormone stabil, kesihatan juga akan menjadi lebih baik dan kulit juga akan tampil berseri.

Jom kita tengik testimoni penguna yang telah mengamalkan GLA Complex di dalam diet seharian mereka. Apakah kesannya dan bagaimanakah feedback mereka. Adakah masalah kulit mereka dapat diatasi dengan mengamalkan GLA Complex.

Testimoni 1.....

Perubahan yang ketara.. Sehinggakan nak berselfie pun menjadi Confident.. Kulit muka semakin berseri dan terserlah kecantikannya...

Testimoni 2..


Selepas sebulan pengambilan, Apabila hormon menjadi stabil
Berat badan turun, peroid teratur ddan kulit menjadi licin.


Testimoni 3 ....

Kulit menjadi lembap kerana bunga matahari merupakan pelembap semulajadi..
 Terasa seperti muda-muda dulu...Syoknya..


Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Blog Archive

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews