Vitamin C Sustained Release Melindungi Kulit Daripada Rosak

BY icetanggo IN , , , , , No comments

Vitamin C Sustained Release bertindak sebagai anti-oksida yang menuetralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. Ia juga memberikan perbagai manafaat kepada tubuh seperti keupayaan kulit menyembuh secara semulajadi.

Secara tidak lansung, pengambilan vitamin C yang teratur dapat mengurangkan kedutan, meredakan kulit kering dan kulit kasar. Disamping menyokong penghasilan kolagen dan kulit baru yang lebih sihat.

Bukan saja untuk kulit, Vitamin C Sustained Release ini adalah vitamin yang larut air dan berfungsi terhadap badan sebagai antioksida.

Pengambilannya juga amat bagus bagi mengalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya semua yang membentuk tubuh anda.

Selain daripada itu, pengambilan vitamin C juga penting didalam penyelenggaraan kolagen dan mengekalkan enzim-enzin aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen.

Vitamin C Sustained Release Shaklee ini merupakan produk semujadi yang dihasilkan daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah perut.

Kebaikan mengamalkan Vitamin C Sustained Release.  Bukan saja untuk kulit tetapi keseluruhan tubuh badan 
Mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan pengunaan dan mengurangkan pembaziran vitamin C.

Ianya bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.

Diperkaya dengan 120mg bioflavanoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C untuk meningkatkan lagi keberkesanannya

Jom kita tengok testimoni mereka yang telah mengamalkan Vitamin C Sustained Release

Testimoni 1... JIka dahulu kulit gelap tetapi setelah mengamalkan vitamin C Sustained Release Kulit menjadi cerah

Kulit menjadi cerah.. Jiran pun terperanjat..Woww...


Testimoni 2...Jerawat mudah hilang, selsema mudah sembuh

Jerawat mudah hilang, Memang best

Testimoni 3....Kulit licin mudah nak bermake up. Tanpa make up pun cantik terserlah neutral beauty

Kulit muka cantik berseri tanpa sebarang make up

Testimoni 4....Kulit muka nampak berseri, licin dan cerah


Terselah kecantikan apabila kulit licin, berseri dan cerah.. Siapa suka, boleh ler amalkan Vitamin C Sustained Release0 Comments:

Post a Comment