Friday, April 06, 2018

Kelebihan BB Cream Shaklee Yang Membuatkan Kulit Muka Menjadi Flawless & Glowing



Awak...Jom cantik...

Macamana nak cantik, Sedangkan kulit muka tidak Flawless dan tidak juga Glowing. Jika tidak bermake up. Lagi ler terserlah kulit muka yang kusam ini. Namun, sampai bila nak disorok kulit muka yang kusam ini dengan make up yang tebal..

Tak sanggup lagi nak bermake up tebal.Peralatan make up pun bukannya murah. Lebih-lebih lagi jika yang berjenama. Hendak mengunakan peralatan make up, yang 'biasa-biasa' terdapat di pasaran. Bimbang pula memberi kesan buruk kepada kulit muka.

Selalu nampak mereka yang mempunyai kulit muka yang Flawless dan Glowing, apakah produk rahsia yang mereka gunakan.

Teringin juga miliki kulit secantik mereka. Ramai yang teringin sangat-sangat mempunyai kulit muka yang cantik. Termasuklah saya sendiri juga ingin memilikinya.

Hajat dihati ingin mengupas apakah kelebihan yang terdapat di dalam BB Cream Shaklee yang membuatkan kulit muka menjadi Flawless dan Glowing apabila memakainya.

BB Cream ini merupakan salah satu produk yang terdapat di dalam YOUTH Skincare Shaklee yang sedang meletop top top di pasaran ketika ini. Pengunaannya amat mudah, Hanya dengan meratakan krim ini pada wajah dan membuatkan kulit wajah kelihatan sekata, glowing dan flawless. 

Apabila digunakan Set YOUTH Skincare secara menyeluruh, lagi, lagi dan lagi ler kesannya akan kelihatan.

Dihasilkan 100% daripada bahan semujadi, Bebas bahan kimia dan dijamin bebas dari 2500 jenis bahan kimia yang bahaya untuk kulit.

Yang paling BEST dan menarik, terdapat 4 pilihan warna yang boleh disesuaikan mengikut warna kulit..



Dengan gabungan Vitamin C dan E ari anggur muskat memberikan sel perlidungan daripada radikal bebas. Yang mana, ianya dikenali sebagai sumber antioksida ataupun perisai sel.

Tanpa antioksida, radikal bebas ini akan terus mengancam dan merosakkan kulit.

Nampaknya, sekiranya mahu cantik dan terus cantik kena amalkan pemakanan yang mempunyai antioksida yang tinggi dan pemakaian produk skincare yang betul dan berkualiti seperti YOUTH Skincare. 

Merawat kulit dari luar dan dalam untuk nampak lebih muda dan berseri.


Terdapat juga Alga Hijau yang terdapat di dalam Ramuan BB cram ini. Ianya bertindak membantu wajah menjadikan ianya lebih tegang dan anjal. Bila di sentuh terasa keanjalan kulit muka itu..toink!toink!toink!


Malah terdapat juga khasiat Zinc di dalam BB Cream Shaklee ini yang menjadi pelindung kepada matahari SPF-30 UVS/UVB

BB Cream ini bukan seperti BB Cream biasa yang hanya sekadar menutup cela dan kulit kusam di muka. 

Malah lebih daripada itu fungsi dan khasiatnya. Diantara khasiat yang terdapat didalam BB Cream Shaklee ini adalah
  1.  Sekatakan warna kulit
  2.  Memperbaiki keadaan kulit
  3. Menghidratkan
  4. Menyuburkan semula sel-sel kulit  melindungi sel-sel kulit


Alamak!! Cantiknya auntie nie selepas Ber YOUTH dan mengunakan BB Cream. Tak kan nak kasi auntie je cantik.. Kita pun nak juga...


Berseri-seri muka akak kita nie.. Nampak muda, nampak cantik dan tiada pun masalah kulit. Selepas mengunakan YOUTH dan BB Cream. Aduhai, semakin teruja untuk mendapatkan YOUTH dan BB Cream nie..


Tengoklah perubahan akak Gail kita nie.. Berbeza betul rupanya. Lepbih mengancam dan cantik mukanya. Nampak kulitnya bertambah flawless dan anjal

Dah tengokkan perubaan kulit muka setelah mengunakan YOUTH skincare dan BB Cream nie. Jom ler kita dapatkannya hari ini. Agar yang cantik bertambah cantik dan bebas dari segala masalah kulit.







j

h


Kongsikan:

0 comments :

Post a Comment

Tentang Saya

Tentang Saya
Kesihatan & Blogging Minat Saya. Berniat membantu anda supaya memperolehi kesihatan yang baik bersama Shaklee

Popular Posts

Categories

Contact Us

Name

Email *

Message *

Total Pageviews