ESP SACHET SHAKLEE ..BERKHASIAT DAN MUDAH DIBAWA

BY icetanggo IN No comments

 Assalamualaikum, 

Jika dahulu ESP boleh didapati didalam Canister. Tetapi sekarang dah ada pembaharuan.

Memperkenalkan keluaran terbaru daripada Shaklee. Iaitu ESP dalam bentuk sachet.  Didalam satu sachet mengandungi 14gram serbuk ESP. Manakala, didalam satu kotak terdapat 10 sachet.

Dari segi harga pula. ianya boleh di dapati dengan harga dibawah RM100.. Menarik kan.. Dengan harga yang mesra poket  boleh ler kita dapatkan ESP Sachet Shaklee ini.



Jadinya, ESP di dalam bentuk sachet ini lagi mudah dibawa dan disediakan. Cuma perlu tuang cawan atau mug dan bancuhkan dengan air suam. Terus, sedia dinikmati. 

Sedap pun sedap. Khasiatnya pun banyak untuk tubuh badan.

 Dengan adanya ESP Sachet Shaklee ini,tak perlu dah, bawa satu tong ESP. Bawa saja ESP Sachet  ESP tadi. Kalau nak pergi travel pun senang. Ruang di dalam beg pun jimat..(Dah lama kita tak pergi travel atau bercutikan, doa-doakanlah virus covid ini segera lenyap. Boleh kita semua menikmati kehidupan seperti sebelum munculnya Covid-19 nie).

Nak menikmati ESP kat Office pun senang, letak saja ESP Sachet didalam handbag. Sampai Office, boleh dibancuh pada masa yang sesuai. Sangat memudahkan dan sesuai bagi mereka yang sibuk dengan kerja-kerja pejabat.

Dengan adanya ESP Sachet ini, ianya bukan saja mudah disediakan. Malah, mengadungi khasiat yang banyak untuk tubuh badan.

Jika perut lapar, ia mampu mengalas perut tadi agar tidak lapar keterlaluan sehingga ketar lutut. Inginkan kulit cantik, bersih. Boleh amalkan minum ESP sachet ini setiap hari. Banyak lagi manafaat ESP ini, jika diamalkan secara konsisten. 

Sekiranya anda ingin mendapatkan ESP Sachet ini. 

Sudilah kiranya  Www.wasap.my/60172569166/ESPSachetShaklee

Penghantaran PERCUMA disekitar Seremban, Bandar Sri Sendayan, Bandar Ainsdale, Seremban 2 dan Port Dickson







0 Comments:

Post a Comment